Over ons

InTrust is jouw partner in bedrijfsvastgoed!

Het verkopen, verhuren en beheren van bedrijfsvastgoed vraagt een specifieke aanpak en vakkennis. Dankzij onze inzichten in de lokale markten staan we voor een kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening in de professionele vastgoedmarkt.

Bij InTrust wordt jarenlange ervaring en juridische kennis gecombineerd in het duo Marcel en Lore.

vastgoedmakelaar Hasselt bedrijfsvastgoed limburg

Marcel Schouteden – erkend vastgoedmakelaar 

Een grondige kennis van het bedrijfsleven en een Master in Accountancy, dat is de basis van mijn expertise. Dankzij mijn economische achtergrond kan ik jouw financiële belangen efficiënter evalueren en bijsturen waar nodig. Empathie, persoonlijke service en stiptheid, dat zijn de kernwoorden die ik belangrijk vind bij de verkoop van bedrijfsvastgoed.

Lore Schouteden – erkend vastgoedmakelaar 

In mijn werkervaring als Master in het Notariaat deed ik allerlei praktische dossierkennis op die nuttig is bij het verhuren of verkopen van bedrijfsvastgoed. Dankzij mijn jeugdig enthousiasme en dynamische drive help ik jou dag na dag de juiste oplossing te vinden. Ik ben enorm gedreven en trots om mee verder te bouwen aan het bedrijf dat papa opstartte en uitbouwde tot de referentie in en rond Limburg.

vastgoedmakelaar bedrijfsvastgoed limburg

InTrust Bedrijfsvastgoed: Onze Diensten

Bedrijfsvastgoed verkopen

Bent u van plan om uw  bedrijfspand te verkopen?  Dankzij de jarenlange ervaring en de juridische achtergrond hebben we bij InTrust de juiste expertise om uw vastgoed op de juiste manier in de markt te plaatsen.

Of het nu gaat over een handelspand, industrieel gebouw, kantoor,… Wij zorgen voor een vlotte verkoop met maximaal rendement en een waterdicht verkoopsdossier.

Bedrijfsvastgoed verhuren

Beschikt u over bedrijfsvastgoed dat u wil verhuren? Met de nodige kennis, ervaring en juridische achtergrond zorgen we voor een vlotte verhuur van uw bedrijfsvastgoed.

Dankzij de kennis van de Limburgse vastgoedmarkt zorgen we voor een vlotte verhuur van je handelspand, opbrengsteigendom, kantoor,… enz.

Contacteer ons vrijblijvend.